En unik situation

En unik situation

De senaste veckorna

Väl medvetna om oroligheterna i världen har vi valt att fokusera extra mycket på:

VÅR BUTIK

Att det ska vara rent och fräscht är en självklarhet, därför har vi alltid städat minst en gång om dagen. På obestämd framtid har vi nu valt att öka detta till två gånger – per dag. Samt extra rutiner kring att ”sprita” dörrhandtag och liknande, så att du som kund kan känna dig trygg när du kommer till oss och spanar in din blivande husbil/husvagn/bil. 

HEMKÖRNING

Ja du läste rätt. Numera erbjuder vi hemkörning för er som inte vill lämna ert hem av säkerhetsskäl. Vi ser då till att städa objektet extra noga innan vi åker ut så att ni kan känna er säkra. Kontakta oss idag för mer information kring detta! 

Våra objekt är alltid besiktigade, servade, leveranskontrollerade, fukttestade – och självklart får du garantier på ditt objekt. Värdering gör vi via telefon och inbytet hämtar vi hos er, och det nya objektet lämnar vi hos er. Smidigt va?!

VISNING: ONLINE

För er som inte vill hälsa på just nu och som inte vill att vi ska hälsa på er – men som trots det är nyfikna på en husbil/husvagn så har vi en toppenlösning även för detta! Vi kan ringa upp er via FaceTime eller Skype, så får ni en privat visning av det fordon ni är intresserad av. Kontakta oss idag så bokar vi in en tid som passar er. Bokning och visning är helt kostnadsfritt! 

Detta inlägg har 4 kommentarer

Lämna ett svar

Stäng meny