Om Upplands Bil & Fritidscenter

Upplands Bil & Fritidscenter är stolta återförsäljare av nya husbilar från Bürstner , Carado , Elnagh , Laika samt nya husvagnar från Hobby. Som kund finner du i våra lokaler även begagnade bilar, husbilar och husvagnar.

Vår målsättning är att erbjuda dig som kund en trygg affär där du får det du söker och och fyller ditt behov. Vi som arbetar på Upplands Bil och Fritidscenter har lång erfarenhet av att arbeta med bilar, husbilar och husvagnar. För oss är det viktigt att du som kund får ett gott bemötande och fokus på dig och ditt behov. Vi strävar efter långsiktiga relationer eftersom vi ser den återkommande kunden som det vinnande konceptet.
Vi erbjuder hög kvalité på våra fordon och vi arbetar så långt det går med att hålla våra objekt leveransklara.

Vi ser fram emot att träffa dig och att hälsa dig välkommen in i vår lokal på Säbygatan 19 i Uppsala.

Christopher, Adil, Erik och Torbjörn

Vårt team

Vill du sälja din bil, husbil eller husvagn så hjälper vi gärna till!

Upplands Bil & Fritidscenter

På Upplands Bil & Fritidscenter kan du som kund köpa begagnade bilar, husbilar samt husvagnar till ett av marknadens bästa priser.
Vi erbjuder en hög kvalité på våra fordon och vi arbetar med leveransklara produkter.

Vill du sälja din bil, husbil eller husvagn så hjälper vi gärna till att sälja just din produkt. Vi ordnar med rekonditionering, annonsering, finansiering, och garantiåtagande av din produkt. Med stort kontaktnät och kunder som dagligen går in i vår hall så är ”din” produkt mer lättsåld hos oss än att sälja den privat.

NÅGRA AV DE VARUMÄRKEN SOM VI SÄLJER

Stäng meny